Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nuk paska fund morti në Shqipëri/ Gjendet i pajetë në mes të liqenit shqiptari

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Pogradec, ku është gjetur i m by tur një i moshuar në liqen. I moshuari Sotiraq Ilo raportohet se është gjetur tek vendi i quajtur “Ura e Qytetit”, buzë liqenit të Ohrit.

Image result for liqeni i pogradecit i ngrire

Nga këqyrja paraprake e trupit të tij nuk janë konstatuar shenja dh une. Pogradec/Info rmacion paraprak

Më datë 14.02.2021, rreth orës 17:10, në afërsi të vendit të quajtur “Ura e Qytetit”, buzë liqenit të Ohrit, është gjetur i mb ytur një shtetas rreth 60 vjeç.

Nga këqyrja paraprake e trupit të tij nuk janë konstatuar shenja dh u ne. Trupi i pajetë do të dërgohet në mor gun e Spitalit, nga ku do të pritet ekspertiza mjeko-ligjore që do të përcaktojë shkakun e vde kjes.

Image result for liqeni i pogradecit i ngrire