Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nuk paska fund çudirat në këtë vend, del fotoja ky është efektivi që merrej me transportin e ”miellit të bardhë”

Personi që shihni në foton është efe ktivi i forc ave spec iale R ENEA, Xhulio Liçi, i cili u arr estua sot pasi u kap me 1 kg ko kainë.

Fotoja është siguruar për BalkanWeb nga gazetarja Dorjana Bezat. Siç shihet edhe nga fotoja, duket se efektivi është në një palestër duke u stërvitur.

P olicia ka zhvilluar he time prej disa javësh deri në o per acionin e sotëm që çoi në se kuestrimin e 1 kg ko kainë dhe arr estimin nga Shërbimi për Çështjet e Brends hme dhe Ankesat.