Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Nuk i duroja dot ato që më bënte”/ 47-vjeçarja i merr jetën burrit, teksa ai flinte gjumë, i kishte n gulur në zemër…

Një 47-vjeçare i ka ma rrë jetën burrit të saj teksa ai flinte. E ditur bëhet se ajo e ka go ditur atë me një mjet të mpre htë në zemër.

Foto ngacmuese

Kjo ngjarje kaq e rëndë ka ndodhur në Gjermani. 48-vjeçari Eugen S. flinte i qetë në dhomën e gjumit, kur gruaja e tij Marian u afrua dhe i mori jetën.

Mo tivi mësohet të ketë qenë se gruaja nuk e duronte dot më burrin e saj sepse ai i kishte n xirë jetën dhe nuk e duronte dot më se si ai sillej ashtu. Dhe se nuk mundej më t’i duronte ato që i bënte ai.

Gruaja do të marr një dë nim të gjatë sepse nuk ia ka marrë jetëbn burrit për vetë mbrjtje.

Ndizen qirinj në nderim të policëve që vdiqën nga COVID-19 - inFokus