Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nuk e ka thënë në fillim nga vjen, Eleni Foureira: Jam krenare që linda në Shqipëri, po atdheu im është Greqia

Këngëtarja Eleni Foureira në një intervistë ka treguar se përse në fillimet e saj nuk ka treguar që ishte shqiptare.

Image result for eleni foureira

Ajo fillimisht ka thënë se është me origjinë latine, ndërsa më vonë ka pranuar se është shqiptare. Eleni ka rrëfyer se nuk ka treguar se është shqiptare, pasi kishte fr ikë se nuk do të pranohej nga shoqëria për shkak të origjinës.

“Kur je një fëmijë dhe nuk pranohesh nga shoqëria për shkak të origjinës, ndihesh e dobët dhe ke f rikë se nuk do të jepet mundësia. Kur kuptova që njerëzit e donin Elenin, ndjeva fuqinë për ta thënë atë. Emri im i vërtetë është Entela Fureraj. Arrita në pikën kur kisha fr ika të them nga isha. Jo të gjithë më duan por ndihem mirë dhe me këtë. Jam krenare që kam lindur në Shqipëri, por Greqia është atdheu im, unë e dua. Është vendi që une e dua”, tha Eleni.

Ndërsa për Greqinë ajo ka thënë se vendlindja e saj dhe e gjithë jeta e saj, dhe se edhe buka kishte shije tjetër.

Image result for eleni foureira

Image result for eleni foureira