Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nuk e gëzoi ende beben e palindur/ I riu humb jetën rrugës papritmas, e ëma qan me sa ka në kokë: Joooo djali im tani s’kam më jetë

Louise Smyth, 49 vjeç, mbeti e v e 20 vjet më parë, kur burri Darren u vr a në një aks ident me motor

E la atë të rriste vetëm dy djemtë e tyre. Ajo më vonë kishte një djalë tjetër, nga një marrëdhënie tjetër.

Djali i saj i mesëm Matt v diq në moshën 25 vjeç në një pë rpla sje të f ortë kur motori i tij u go dit nga një shofer.

Louise, nga Duxford, Cambridgeshire, tha: «Matt ishte djali im i mesëm, mjaft i ndrojtur dhe i qetë – një djalë i sjellshëm, i cili jetonte në shtëpi me mua. Ai i donte kafshët dhe Liverpool FC. Ai punoi si kuzhinier në një p ub. Ai u takua me të dashurën e tij Lou kur ata punonin në pub së bashku. Në kohën kur e hu mbëm, ata kishin qenë së bashku rreth një vit dhe Lou ishte tetë javë sht atzënë me fëmijën e tyre të parë.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora