Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Nuk afrohem po të jetë Luizi aty”/ Olta ia thotë Kiarës: Nuk bëj shèrre kot unë

Olta është justifikuar para Kiarës për faktin që ka qëndruar indiferente së fundmi. Olta u shpreh se nuk i afrohet dot Kiarës pasi Luizi nuk do.

Olta: Nuk i afrohem Kiarës se s'më lë Luizi

“Kiara ai nuk do fare që unë të afrohem kur është ai këtu. Nuk do pra. Kur është Luizi nuk kam ndërmend të afrohem se s’do bëj sherr për një gjë kot. Kështu që mos e merr si indiferencë, unë e kam shumë të vështirë të afrohem kur ai është afër teje.

Ta kam thënë gjithmonë. Do përpiqem ta shmang sa më shumë. Çdo gjë që nxjerr nga goja ai e merr sikur e kam kunjë për atë”, i tha Olta Kiarës.

Olta: Nuk i afrohem Kiarës se s'më lë Luizi