Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Një dhomë kushton 250 euro për një natë/ Kreu i Bashkisë Vlorë: Ftoj kosovarët të vinë

Kryetari i bashkisë së Vlorës, Dritan Leli, i ka bërë thirrje shqiptarëve nga Kosova që të vizitojnë bregdetin e Vlorës për këtë sezon veror.Në një intervistë në Abc, Leli tha se Vlora është vendi që përfshin të gjitha fashat e çmimeve dhe se ofron mundësinë për të bërë pushime të lira, pa shpenzuar shumë para.

Ndërsa theksoi se çmimet në Shqipëri janë më lirë se jashtë vendit.

“Do ishte mirë të kishte më tepër lëvizje. I bëj thirrje qytetarëve nga Kosova të vijnë në Vlorë. Do të doja shumë që Vlora të flasë shqip. Sigurisht kam vërejtjet e mia për restorantet dhe hotelet pavarësisht çmimeve të larta që mund të ketë tek tuk, pushimet këtu bëhen më lirë se kudo tjetër. Ka hotele për ata që duan të harxhojnë shumë dhe për ata që duan të harxhojnë pak.

Që nga nesër do shkoj te hotelet që ofrojnë çmime të lira për ti promovuar. Vlora është shumë e shtrenjtë për ata që dua të harxhojnë dhe e lirë për ata që duan të kursejnë. Vlora është vendi ideal që ka të gjitha fashat e çmimeve. Çmimet në Shqipëri janë më lirë se kudo tjetër”, u shpreh Leli.

Ndër të tjera Leli u ndal edhe te pastërtia e detit në Vlorë. Ai tha se në Vlorë nuk janë raportuar raste të infeskioneve nga plazhi, duke pohuar se deti atje është i pastër.

“Vlora është një vend që absolutisht ka problem, por pas përfundimit të një investimi shumë të mirë janë bërë shumë përmirësime në kanalizimet e qytetit. Unë personalisht me familjen time bëj plazh këtu në Lungomare.Nuk janë raportuar raste infeksioni nga plazhet e Vlorës. Vlora është vendi që i ka të gjitha plazhet, me rërë e me gurë, ka Adriatikun dhe Jonin”, tha Leli.