Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nisin problemet e mëdha për Tom Doshin, ja çfarë ka humbur: Nuk i lejohet të…

Kandidati i dytë në listën e Shkodrës për Partinë Social Demokrate, Gledis Çeliku humbet mandatin e deputetit, pasi nuk ka paraqitur formularin e dekri minalizimit.

Prosecution Office reaches out to US Embassy over Tom Doshi | Euronews  Albania

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi sot që të shpallë moszgjedhshmërinë e tij si deputet në Kuvendin e Shqipërisë si kandidati i radhës, pas dorëheqjes së kryetarit të PSD-së Tom Doshi.

Gledis Çeliku do të zëvendësonte Doshin në Parlament për periudhën vakante maj-shtator, deri në nisjen e legjislaturës së re 2021-2025.

Me gjasë ai do të jetë deputet për katër vitet e ardshme duke nisur nga shtatori i këtij viti, ndonëse tashmë do të rezultojë se e ka refuzuar ta plotësojë një herë formularin e dekr iminalizimit.

Për plotësimin e vendit vakant të lënë nga Doshi, do të vijohet me kandidatët e tjerë në listë.