Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nis e zezë kjo e enjte/ Elemi nohet në Elbasan 50-vjeçari, raportohet se ia morën jetën për larje hesapesh

Bujar Çela u vra sot në një at ent at në Elbasan. Ai është vëllai i Talo Çelës i shp allur në kër kim për disa vep ra pen ale.

Talo Çela ak uzohet si një nga personat që ka marrë pjesë në gr abit jen e Rinasit në prill të vitit 2019 si dhe dys hohet se fshihet pas aten tatit me a r më zjar ri ku u vranë 2 vëllezërit Haxhia në Durrës.

Ai është i dys huar si i përf shirë në ek zek utimin e katër personave të tjerë, Indrit dhe Arben Dylgjerit dhe shtetasit turk ngjarje e ndodhur në 28 dhjetor 2018, si dhe Andi Zylyfit rreth një vit më pas.

atentat vellait te talo celes - Shqiptarja.com