Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ngjela flet për masat e marra nga Rama : Ju të gjithë e dini që unë jam kundër tij, por në këtë situatë të gjitha masat nuk i ka marrë ai, por

Avokati Spartak Ngjela në një intervistë për “ABC News” ka folur për situatën e shkaktuar nga koronavirusi. Ngjela u shpreh se pavarësisht se masat e marra janë të rre. pta kanë rezultuar të sakta.

Më tej Ngjela ka bërë një pasqyrim të akteve normative të marra në këtë kohë duke i vlerësuar të rre. pta. Ai theksoi se legjislacioni normativ ka pasur mungesa dhe u shpreh se do të ishte më e mirë që Kryeministri shqiptar ti drejtohej Gjykatës.

“Kjo është një lu. ftë me vd. ekjen dhe qeveria shqiptare nuk është e pavarur nga OBSH. Ne duhet të bëjmë një sakrificë dhe rregulloret nuk janë të qeverisë.

Qeveria nuk ka profesion për të qeverisur epid. emitë dhe i është drejtuar shkencës. Këtu kemi një opozitë që është në epokën e gurit”, tha Ngjela.

“Rama përsërit fjalët e tyre, mjekëve. Edhe unë kundërshtar politik e kam Ramën, por nuk mund të vij në pushtet më numrin e të vde. kurve në pand. emi. Parametrat me të cilat po bëhet loja janë këta: që numri it ë vde. kurve ka rënë. Nuk ka gjë në dorë Rama sepse këtu flasin ekspertët.

Pse u çm. end ambasadorja të flasë për pand. eminë. Të gjithë ata që nuk pranojnë skemën aktuale po dalin qesharak. Kjo është metoda që ka pranuar shkenca aktuale në Shqipëri”, u shpreh Ngjela.

Leave a Reply