Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ngjarje që të rrëqeth/ Gruaja 53 vjeçe ka mbajtur në shtëpi burrin e pajetë për muaj, për të fshehur një të vërtetë që të prek shpirtin

Një ngjarje e rëndë është zbuluar në Gjermani. E ditur bëhet se një grua 53 vjeçe ka mbajtur të pajètë në shtëpi, për javë e ndoshta dhe për muaj sipas asaj që thonë a utoritetet burrin 75 vjeç.

Tr upi u gjet në ndërtesën e banimit në Ettersburger Strasse në Weimar. Gruaja ishte e hutuar dhe mendohet se mund t’ia ke të marr ë ajo jètën të shoqit, ose mund të fsheh diçka pasi një nga fëmijët mund t’i ketë bërë keq të atit.

Ajo duhet të ketë jetuar pranë ku fom ës me javë, në mos muaj. Kanë qenë fqinjët ata që kanë njoftuar po li cinë, pasi era që vinte nga apartamenti ishte shumë e rëndë. Gruaja e moshuar ende nuk ka dëshmuar, por pritet të dalin detaje rrëqethëse.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.