Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nga bashkëjetuesja e Dumanit te ‘üshtari’, këta janë 6 të ärrestuarit/ Tre prej tyre mjekë të njohur në Fier

Janë bërë publik emrat e personave të a rrestuar pas pl agosjes se Nuredin Dumanit dy ditë më parë në Elbasan.

Sipas një njoftimi te poli cisë u bë arr estimi në flagrancë i shtetasve: Juljan Malaj 43 vjeç, banues në Fier, me profesion mjek në qytetin e Fierit, për veprat pen ale “Moskallëzimi i krim it” dhe “Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës”;

Bledar Bërdalla, 41 vjeç, banues në Fier, me profesion mjek në qytetin e Fierit, për veprat penale “Moska llëzimi i krimit” dhe “Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës”;

Ermal Gjeçi, 36 vjeç, banues në Fier, me profesion ndihmësmjek në qytetin e Fierit, për veprat penale “Moska llëzimi i kr imit” dhe “Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës”;

Gjithashtu, në kuadër të këtij operaconi është bërë arrestimi i shtetasve:

Henrik Hoxha 40 vjeç, banues në Fier, për veprat p enale “Vrasja me paramendim”, mbetur në tentativë, kryer në bashkëpunim dhe “Mbajtja pa leje dhe prodhimi i armëve, armëve shpërthyese dhe i municionit”;

M. H., 20 vjeçe, banuese në Kosovë, për veprat pe nale “Mbajtja pa leje dhe prodhimi i arm ëve.