Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nevojë urgjente për ndihmë! Shqipëtari u lutet të gjithëve të vënë dorën në zemër: Motra ime ka sëmundje të keqe më ndihmoni ta shpëtoj

Një apel për ndihmë ka mbërritur. Një shqiptar ka shkruar edhe u kërkon ndihmë të gjithë shqiptarëve për motrën e vetë, e cila vuan nga një sëmundje e ligë.

Si tregon ai nuk ka as para për t’i marrë ilaçet dhe u lutet të gjithëve për ndihmë.

Mesazhi i tij:
Ju lutem nëse keni mundësi të më ndihmoni se kam motrën shumë të semurë se vuan na ka necri në gji po s’kam lekë që ti marrë as ilaçet. Ju lutem shumë të vini dorën në zemër dhe të ndihmoni sa të mundeni.”