Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nëna e kishte futur në dollap dhe nuk e ushqente, 13-vjeçari trim që shpëtoi motrën e tij: Ja si e mbajti në jetë për muaj të tërë

Një nënë në Rusi kishte futur vajzën e saj të vogël në dollap dhe nuk i jepte ushqim. Nëse nuk do të kishte qenë për vëllanë e saj Matvey, foshnja do të kishte h umbur jetën.

Foshnja Katya ka të ngjarë të kishte vdekur nga uria nëse jo për vëllain e saj të madh Matvey

Djal e ushqente atë kur nëna e tij nuk ishte aty. Ai i jepte ujë dhe mbeturina që mbeteshin nga ushqimet. Motra e tij ka lindur në prill, por nëna nuk tregoi se kishte sjellë në jetë një vajzë.

Ai kishte kërkuar në internet se si të kujdesej për një fëmijë të vogël dhe kishte përdorur një shiringë pa gji lpërë për të futur ushqim në gojën e saj. Zakonisht ai i jepte bistoka të regjura në qumësht.

Gjatë festëts së datëlindjes së tij një mik i familjes dëgjoi zhurmën e fëmijës dhe më pas gjetën vajzën e vogël shumë të dobët. Katya e vogël tani është duke u riku peruar në kujdesin int ensiv, dhe pavarësisht kequ shq yerjes pritet të mbijetojë.

“Gjendja e fëmijës është e qëndrueshme,” tha zëdhënësja Elena Zhukova.

Nëna e fëmijëve Julia, 37 vjeç, është nda luar. Kurse 13-vjeçari, motra e tij që ai shpëtoi dhe motra tjetër janë marrë nga shërbimet sociale.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte