Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nëna 42-vjeçare e dy fëmijëve gjen më në f und dashurinë e jetës: Meshkujt e tjerë ishin kot, tani jam e lumtur

Një mama e pafat në dashuri ka treguar për përvojën e saj në li dhje me meshkujt.

Mum-of-two says she was catfished 25 times in one year on dating sites |  Metro News

Mamaja e dy vajzave Samantha Thorne, 42 vjeç, iu bashkua aplikacionit pas d ivo rcit të saj të dytë, dhe fillimisht ishte optimiste. Ajo zhvilloi një vit të gjatë me takime por më kot derisa në jetë e saj erdhiDavid Tyson, 55 vjeç.

Tashmë ata janë bashkë.

E lumtur në dashuri, ajo gjeti ‘ditarin e saj të vjetër të takimeve’ dhe e ka kthyer atë në një libër.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Mother, 42, was duped by 25 'catfish' on dating app in one year - Around  World journal