Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Në pishinë i tha s’të rezistoj dot/ Stela degjeneron Çimin: Juve ju pëlqen ta ngrohni dhe ta….

Çimi ka përmendur mënyrën se si vajzat nuk pranojnë të afrohen me ata dhe është tepër e vështirë të marrësh një puthje prej tyre.

Çimi i përmend puthjet, Stela i përgjigjet pa hezituar: Juve ju pëlqen të  ngrohni karrigen - Top Channel

Ndërsa Stela nuk ka hezituar t’i tregojë se ato i japin mundësinë që të takohen, ndërsa me ironi shtoi se atyre i pëlqen të ngrohin karrigen.

Stela: Ju nuk e shihni që jeni të pavendosur.

Çimi: Kur sheh tjetrin që rri “stand by”, çfarë të bësh.

Stela: Ne ju japim mundësinë dhe duhet të na bëni për vete. E kanë keqk uptuar, i japim mundësinë duke i zgjedhur dhe duhet të na bëni për vete.

Çimi: Domethënë nuk ju bëjmë dot për vete? Stela: Juve ju pëlqen të ngrohni karrigen.

PërPuthen +40/ Çimi dhe Stela kàpen màt duke u puthur në lokal fshéhurazi?!  | Shqipe Things