Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Në një vend tjetër po ndodh ajo që ndodhi në Gjermani, shirat e dendur po marrin para çdo gjë

Shirat e dendur kanë pë rmb ytur rrugët në Londër pasi stuhitë go ditën jugun e Anglisë. Po licisë iu desh të mbyllte një rrugë në jug-perëndim të Londrës, ku tre autobusë ishin bll okuar nga uji. Pasagjerët janë detyruar të zbresin pasi autobusi filloi të mbushej me ujë.

Agjencia e Mjedisit ka lëshuar pesë paralajmërime për përm bytjet në pjesët jugore të Anglisë dhe 19 alarme të tjera për përmb ytjet, të cilat përfshijnë pjesë të Uellsit.

Shoferët në Walthamstow, në veri-lindje të Londrës, braktisën automjetet e tyre ndërsa disa banorë janë gjetur në vështirësi pasi uji ka përshirë dhe shtëpitë e tyre.

Ekipet e emergjencës kanë shkuar menjëherë për t’i ardhur në ndihmë banorëve të prekur. Gjatë javës së ardhshme, moti i paqëndrueshëm do të vazhdojë, ndërsa autoritetet paralajmërojnë qytetarët të bëjnë kujdes.