Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ndodhi fatkeqësia e madhe por prindërit s’do i shohë më/ 5-vjeçari hap sytë dhe pyet: Ku e kam mamin dhe babin unë?

Pesëvjeçari Eitan, i vetmi i mbi jetuar nga rrë zimi i teleferikut në Itali, tashmë ka nisur që të pyesë për prindërit. Nëna, babai, vëllai i tij i vogël dhe gjyshërit hu mbën j etën bashkë me 9 persona të tjerë pas rrë zimit të një teleferiku në malin Mottarone.

Lajmin e bënë të ditur mje kët e spi talit Regina Margherita në Torino , ku fëmija është i shtruar duke marrë kujdes shëndetësor. Pranë tij po qëndron halla dhe më pas familjarët do të zgjedhin se kur mund të jetë momenti i duhur për t’i treguar të vërtetën.