Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ndodhi dhe kjo/ Ndahet nga burri dhe martohet me djalin e tij: Ma mori djalin ajo, si nuk pati mëshirë…

Një grua në Rusi ka lënë burrin dhe është martuar me djalin e tij, nga martesa e mëparshme.

Marina Balmasheva është 35-vjeç, ndërsa djali i ish-bashkëshortit është 20 vjeç, me emrin Vladimir Savjarin.

Në fakt një diferencë e tillë në moshë është paksa e papranueshme në Rusi.

Russian influencer, Marina Balmasheva pregnant with her stepson's ...

Marina ishte martuar me babanë e Vladimirit, Alexei, i cili tani e a kuzon për joshjen e djalit të tij, por ajo e mohon.

Marrëdhënie të çuditshme e quajti burri këtë lidhje.

“Dëgjoheshin duke bërë s eks. Unë isha i dës hpëruar kur kuptova se Marina po m ashtronte me djalin tim”, tha i dëshpëruar Alexei Shavyarin.

Russian influencer, 35, makes child announcement after marrying ...