Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ndodhi dhe kjo! Donaldi e pështyn dhe i tha ik andej o plesh, Beatrix i kthehet: Do ta gjej atë vrimën…

Loja e kartonave në shtëpinë e Big Brother, duket se ka përfunduar në ‘sherre të vogla’ mes konkurentëve.

Kështu Donaldi dhe Triksa, çifti brenda shtëpisë, kanë përfunduar duke pështyrë njëri tjetrin.

Biseda mes tyre:

Donaldi: ‘Mos më godit moj, ti rri si plesht i vogël, ik andej moj, plesht acarues’.

Beatrix: ‘Të duket vetja i fortë?’

Donaldi: Bëj çik mbrapa (në këtë moment e pështyn nga vrima e kartonit).

Beatrix: A të… Do të rraf idiot, nuk ke për të fjetur gjumë gjithë natën aaaaa, o acarues i keq, hape dorën

Beniada: Çfarë të bëri o Triksa?

Beatrix: Më lau në fytyrë, mbaje mend Donald auuu

Beniada: Pështyje Triks, pështyje, lage te dora, prit të vij edhe unë Triks të ndihmoj

Beatrix: Do ta gjej vrimën idiot