Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ndodh e papritura në supermarket! Gruaja b ërtet me të madhe dhe i h edh të gjitha në tokë, zbulohet arsyeja

Një grua u ac arua keq në market. Asaj i thanë se duhet të mbante distancë por ajo s’donte t’ia dinte.

Gruaja nisi të bë rtiste dhe të h idhte në tokë të gjitha shishet me verë që ndodheshin në një nga raftet e marketit.

Gruaja u largua duke lënë në tokë një pellg me verë.

Burimi: Daily Mail/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora