Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ndodh e papritura në mes të rrugës/ Pl ago set në kokë vogëlushi 1-vjeçar, nëna mezi mban lotët

Një ngjarje e keqe ka ndodhur së f undmi në Çikago, ku një fëmijë 1 vjeç është që ll uar me ar më në kokë pa dashje.

US police kill man in a ′swatting′ incident after prank 911 call | News |  DW | 30.12.2017

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 11 në Lake Shore Drive.

Në fakt dy shoferë u ac aruan me njëri tjetrin si pasojë e tr afik ut të dhe njëri prej tyre ka nxjerrë ar m ën.

Vogëlushi u shoqërua menjëherë në sp italin Memorial Northëestern dhe më pas prej gjendjes u transferua në një spital tjetër.