Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ndodh e papritura brenda Partisë Demokratike, vjen lajmërimi i fortë: Ka një javë që…

Kandidatja për kryetare të PD Edith Harxhi nga Gjirokastra ka denon cuar se ka një javë që serveri i listave të votuesve të PD për zgjedhjet e 13 qershorit është i bllokuar dhe asnjë nga degët nuk mund ta marrë. Harxhi nënvizoi se lista s’mund ti përkasë serverit qendror të partisë por degëve pasi ajo nuk është pronë e kryesisë apo kryetarit të PD.

Nxehet gara e Partisë Demokratike, Harxhi bën denoncimin e fortë