Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Na preku! Fifi tregon se ka pasur probleme me mbipeshën: Kam qëndruar 6 orë në opèracion për pak humba jetën

Fifi mbrëmjen e se hënës i tregoi disa prej banoreve problemin kryesorë që i kishte shka ktuar asaj mbipeshën.

Këngëtarja rrëfeu se kishte vite që vuante nga t iroidet dhe nëse konsumonte ushqime të caktuara trupi i saj reagonte mënjeherë me shtim në peshë.

Këtë të martë Fifi tregoi se kishte provuar të vendoste në stomak ‘’bal onin gastrik’’ dhe përveçse nuk rezultoi efektiv i rr ezikoi asaj edhe jetën.

‘’Jam zgjuar pas 6 orësh dhe doktori më tha se operacioni ishte je të a vdek je’’,- tregoi Fifi. Këngëtarja shtoi se baloni qendroi në stomakun e saj mbi 10 muaj dhe jo vetëm që nuk humbi në peshë por shtoi 4 kg.

‘’Nuk humba peshë por shtova. Nuk mund të konsumoja asgjë gjithë ditën. Ata më thanë që duhet të mbaja edhe regjim ushqimor gjë që ishte një budallallëk’’,- tha ajo.

Superndryshim! Fifi, si humbi nga pesha për tre muaj 12 kile - Gazeta  Shqiptare Online