Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Murati e harroi Sindin por Ola habit me deklaratën: Ai po njihet me një tjetër femër jashtë Për’Puthen

Javën e shkuar, Murati u deklarua vetëm për Olën në emision, duke treguar se ka një pëlqim shumë të fo rtë ndaj saj. Gjatë takimit të tyre në plazh, teksa ishin duke u përkëdhelur dhe p rekur me njëri-tjetrin, Murati bëri këtë deklaratë të f ortë, që Olën e emocioni shumë.

Mirëpo teksa të gjithë mendojnë se Ola dhe Murati mund të jetë një çift në të ardhmen, Ola ka hedhur sot dyshime të fo rta për tr adhti. Ajo solli në studio një foto, e cila e ka bërë të dyshojë se Murati mund të ketë nisur njohjen me një vajzë tjetër jashtë programit. Vajza në fjalë kishte bërë tek thonjtë e saj inicialet e biznesit të ri të Muratit dhe kjo e kishte bërë Olën të dyshonte tek djali nga Turqia. Ajo tha se Murati nuk i ka përmendur ku rrë emrin e ndonjë vajze që mund të jetë e përfshirë në biznesin e tij, ndaj kjo foto e ka bërë të aludojë.