Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Muaji Korrik do më mbyllet me temperatura mbi 40 Gradë, por edhe për Gushtin lajmet s’janë të mira/ Ja sa gradë shkojnë

Vendi vijon të mbetet në ndikim të motit të nxehtë. Gjatë dy ditëve të fundit të muajit sërisht do të ketë mot të kthjellët, raporton Shërbimi Meterologjik Ush tarak.

Era do të ketë drejtim kryesor veriperëndimin e lehtë dhe në bregdet do të sjellë valëzim të ulët.

Temperaturat ashtu sikundër shihen do të pësojnë rënie të lehta, por kjo rënie do të reflektohet më së shumti në termometër sesa do të jetë e ndjeshme në përditshmërinë tonë. Kjo valë nuk do të tërhiqet edhe gjatë fillimit të Gushtit.