Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Mos u tall me djersën e një punëtori”/ Nuk ranë dakord për paratë që do merrte, ndërtuesi i prish shtëpinë pronarit

Një ndërtues ka sh kat ërru ar shtëpinë, të cilën e kishte ndërtuar vetë, pasi pronari nuk i kishte dhënë paratë.

Ndërtuesi, ende i paidentifikuar, shkoi në shtëpinë ku kishte punuar prej disa kohësh dhe e sh k atërroi atë, duke filluar nga çatia dhe pjesët e tjera. E gjitha ndodhi kur pronarët e shtëpisë ishin me pushime.

Sipas asaj që raporton DailyMail, shkaku ishte, pasi ndërtuesi dhe pronari i shtëpisë nuk ranë dakord për 3500 paund. Pronari i shtëpisë e ka d eno ncuar ndërtuesin në pol ici. Ngjarja është parë nga fqinjët, por askush nuk ka ndërhyrë.