Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mori për burrë një 80 vjeçar/ Gruaja 37 vjeçe i merr jetën: E mora për paratë, nuk do duroja atë…

Një grua gjermane 37 vjeçe nga Hamburgu u martua me një burrë shumë herë më të madh në moshë se ajo. Burri me të cilin ajo u martua ishte 80 vjeç.

tesa Werk Hamburg GmbH - tesa

Ajo qëndroi disa vite e martua dhe burrin e moshuar, por së fundmi Gjermania është tronditur pasi ajo i ka marrë je tën burrit të saj.

Sipas asaj që raporton media gjermane ”Bild”, gruaja i mori jetën burrit sepse ishte martuar me të për paratë e tij dhe nuk mund të duronte më.

Në dëshminë e saj ajo ka thënë:
Nuk e duroja dot më dhe unë u martova me atë për paratë i doja ato sa më parë.

Po ashtu mendohet se ajo mund të ketë pasur edhe lidhje me dikë tjetër, i cili mund ta ketë ndihmuar për të mby tur burrin e saj.

Germany: Hamburg Police Add Hydrogen Fuel Cell Patrol Car to Fleet - FuelCellsWorks