Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Monika Kryemadhi shkon në Kishën e Laçit dhe lutet: Mbajta një engjëll në krah shqiptarët të punojnë për fëmijët

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka shkuar mëngjesin e sotëm në meshën në Kishën e Shën Ndout, Laç.

Cancer in the Cervix: Monika Kryemadhi speaks of the difficult operation - TV Mania

Pas meshës, Kryemadhi ka postuar një fotografi duke mbajtur një fëmijë në krahë dhe thotë fëmijët janë arsyeja për të punuar dhe lu ft uar për një të ardhme të sigurt.

“Sot në meshën e mëngjesit në Kishën e Shën Ndout, Laç. Pas kungimit nuk mund të kishte dhuratë më të bukur me një engjëll në krah, një arsye më shumë për të punuar dhe lu ft uar për një të ardhme të sigurt dhe Europiane për të gjitha bebet shqiptare. “

This is the right moment", Monika Kryemadhi warns of the big change in Albania: It is their time! Let's listen to them! - Politike