Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Monika çudit fare, lëshon gojën fare për Donaldin: Po iki ore andej dukesh që e ke të vogël atë p*…

Banorët e BB Vip janë futur në disa kutia për të provuar se kush reziston më shumë. Nga të parat që është dorëzuar ka qenë Monika, ndërsa Donaldi ishte nga personat që rezistoi më shumë. Shakatë mes Monikës jashtë dhe Donaldit brenda nuk kanë munguar.

Ajo i ka thënë që e ke kutinë të vogël, por kjo është keqkuptuar nga Donaldi, i cili i ka thënë se e gënjen pamja e jashtme.

Më pas ata i janë futur muhabeteve të tjera, të cilat kanë të bëjnë me madhësinë e organit gje nital tek mashkulli. Monika ka thnë se gjatësia duket nga dora dhe nga madhësia e këmbës.