Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mjeku shqiptar nxjerr skandalin e madh: Politikanët shqiptarë shumë të njohur vinë me të dashurat dhe jo me gratë e bëjnë….

Tashmë jo vetëm gratë iu nënshtrohen ndë rhyrjeve estetike, por kjo është kthyer në trend edhe për meshkujt.

Ki rurgu plastik Panajot Papa ka folur sot për ndëhyrjet estetike të burave, duke u shprehur se në Shqipëri këto bëhen në fshe htësi për shkak të paragjykimeve.

Më tej ai tregon se disa politikanë të njohur kanë kryer botoks tek ai dhe jo vetëm, pasi në të shumtën e rasteve shkonin të shoqëruar.

“Politikanët në Shqipëri bëjnë botoks dhe kërkojnë të mos u dalë emri. Në fakt sjellin dhe të dashurat e tyre dhe dëshirojnë të mos u dalë si informacion. Më ka ndodh të më vijë një politikan kur isha në Angli, nuk ishte me bashkëshorten, por me një vajzë tjetër. M’u lut që të ruaja privatësinë”, u shpreh kirurgu Papa në Top Channel.