Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Detajet rrëqethëse: Vajza e pa jetë e gjet e mbuluar me jorgan, ishin të paushqyera

Drejtori i Policisë së Tiranës, Rebani Jaupi, ka zbuluar detaje rrëqe thëse nga vd ekja e 56-vjeçares Zhaneta Josifi, vajzës së saj 30-vjeçares Anisa Josifi si dhe për vajzën tjetër Blerta Josifi 33-vjeçe e cila është dërguar në gjendje të rëndë në spital.

Jaupi kë bërë me dije se vajza e paj etë është gjetur e mbuluar me jorgan në një divan, ndërkohë që vajza tjetër është gjendur në gjendje kritike për jetën. Jaupi tha se të dyja ishin të arsimuara, por të papuna.

Jaupi shtoi se në apartament po ashtu janë gjetur edhe shënime të ndryshme fetare, ndërkohë që dyshohet për një vetëfl ijim. Po ashtu sipas Jaupit, gratë ishin të paushqyera.

Deklarata e Rebani Jaupit: Vëllai i vik timës ka njoftuar se nuk ka pasur kontakt prej tre ditësh me motrën dhe dy mbesat, që nuk i përgjigjen në telefon. Është njoftuar zj arrfikësja. Kemi hyrë nga dritarja e tualetit të banesës. Sapo hymë në banesë konstatuam të zonjën e shtëpisë të vd ekur, një nga vajzat në gjendje kritike dhe në një ambient tjetër në krevat është gjetur e mbuluar me batanije dhe me jorgan vajza tjetër 30 vjeçare pa shenja jete. U krijua grupi hetimor dhe po kryhen veprime në vendngjarje.

Paraprakisht eksperti konstatoi se dy vi ktimat nuk kanë shenja dh une dhe mund të jenë vetëfli juar. Grupi hetimor po vazhdon hetimet. Paraprakisht, mendohet për një vetëfl ijim, nuk kanë shenja. Kemi gjetur shënime të ndryshme, fetare. Do të bëhet ekspertimi i telefonave dhe kompjuterave që janë gjetur në banesë. Vajzat të dyja të arsimuara dhe kanë qenë të papuna. Ka shenja të mosushqyerje të ditëve të fundit.