Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mjeku i ri largohet nga PD i bashkohet Edi Ramës: Kemi votuar familjarit PD-në dikur

Partisë Socialiste vijojnë t’i bashkohen, qytetarë, anëtarë të partive që sot nuk i përfaqësojnë më, por dhe intelektualë, figura të njohura e profesioniste.

Image result for edi rama PS

Një nga prurjet më të fundit në familjen socialiste, deri vonë votues i Partisë Demokratike është dhe mjeku kard iolog, Majk Vaqarri.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, së bashku me deputetin socialist Fatmir Xhafaj i kanë dorëzuar mjekut të ri kartën e anëtarësisë së Partisë Socialiste gjatë një takimi të zhvilluar me banorë të Njësisë 10 në kryeqytet.

“Majku është bërë doktor. Ka mbaruar universitetin. Ka votuar për PD-në familjarisht. Tani është me Partinë Socialiste,” u shpreh deputeti Xhafaj.

Image result for edi rama PS