Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mjeku futet i dehur në sallën e lindjes, gjë ma ndodh/ I merr jetën edhe gruas dhe foshnjës, dëshmon: Nuk e mbaj mend çfarë u bëra

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Francë. Si raportohet një mjek është futur i de hur në sallën e lindjes dhe i ka marrë jetën edhe gruas dhe foshnjes së porsalindur.

Shishe të shumta vodka u gjetën tek gruaja. Ajo pranoi të pinte rregullisht (imazh simbolik)

Si bëhet e ditur mjekut i janë gjetur shishe të shumta vodke. Ai ishte aq shumë i de hur sa nuk e mban mend se çfarë i ka bërë gruas shtatzënë.

Në Francë nuk është hera e parë që ndodh një gjë e tillë. Në vitin 2014, mjeku ishte nën ndikimin e alk oolit për një op er acion ceza rian dhe grua humbi jetën.

Burri thotë se nuk do të ndalet se derisa të vihet dre jtësia për gruan dhe foshnjën e tij, që as në krah nuk mundi ta merrte.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

13 foshnje u braktisën këtë vit në Kosovë - Ekonomia Sot