Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ministria e Arsimit sapo dha njoftimin më të fundit për shkollat, ja ç’pritet të ndodhë

Duke nisur nga kjo e Shtunë dhe në tre javët në vijim, shkollat e arsimit parauniversitar në Tiranë do të bëjnë mësim. Ky vendim është marrë nga Ministria e Arsimit për të zëvëndësuar 4 ditët e fillimit të Janarit të cila u lanë pushim për shkak të situatës së rë nduar nga vi rusi Covid-19.