Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mevlani e lëshon gojën fare për Sindin: Ik moj andej ty të ka ofenduar Zoti/ Ajo e lë në takim

Nuk ka qetësi mes Sindit dhe Mevlanit. Si asnjëherë më parë Mevlani është shfaqur tejet i nxehur dhe i aca ruar në raport me Sindin.

Edhe takimi i tyre nëse mund të quhet i tillë ishte i gjithë një hedhje-pritje ofendimesh deri në br aktisjen e takimit nga Sindi.

E gjitha nisi me vonesën njëorëshe në takim të Mevlanit, të cilin Sindi e cilësoi ofendim.

Pas një debati mes tyre Mevlani i thotë Sindit: Ty të ka ofenduar Zoti, ik moj andej”. Menjëherë pas kësaj Sindi e la takimin.

Shkoi një orë me vonesë në takim/ Sindi: I pa edukatë. Mevlani: Mos na bëj si laraskë - Bota Sot