Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mendonin se ajo i kishte të gjitha në Amerikë, prezantuesja shqiptare ta prek shpirtin: M’u ndanë prindërit, nuk haja ishte fundi i botës!

Moderatorja e njohur e sportit, Lei Kraja ishte e ftuar sot në rubrikën “N’Fermë”, në “E Diell”. Gjatë rubrikës, në një intervistë me Ervin Kurtin, Lei rrëfeu momentin e nda rjes së prindërve, një periudhë ishte shumë e vështirë për të. Lei tregoi se kaloi në gjendje dep resive dhe nisi të binte nga mësimet.

Lei Kraja zbulon të vetmen ndërhyrje estetike që do të bëjë dhe ka një  arsye pse - News31

Moderatorja dha edhe një mesazh duke i bërë thirrje çdo personi se nëse nuk ndihen mirë me martesën e tyre, mos të kenë frikë nga di vorci.

“U div orcuan prindërit, kam qenë shumë e vogël, kam qenë 14 vjeçe dhe ka qenë periudhë shumë e vështirë. Thjesht nuk kishte paqe në shtëpi, është normale kur ndahen dy njerëz. Tani janë mirë, por atëherë u mërzita shumë.

U mërzita, më dukej si fundi i botës. Qaja çdo ditë isha në depr esion, nuk haja mirë, isha me lëkundje në mësime. Unë qëndrova në Shkodër rreth një vit, ajo është arsyeja se përse e kam qejf Shqipërinë. Jam shumë e lumtur që u ndanë fëmijët, sepse asnjë martesë nuk duhet shtyrë për shkak të opinionit, e palumtur e për shkak të paragjykimeve të njerëzve. Kur shoh çifte shqiptar për gjynah.

lei-kraja-18

Lei Kraja flet për ndërhyrjet estetike në trup: S'kam bërë asnjë, por do  pranoja... – Dosja AL