Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Melisa e pranon hapur: Po do bëja s*ks që në takimin e parë, një jetë kemi ne

Nuk kishte si të mos mungonte një pyetje për marrëdhënien s* ks u ale edhe në takimin e sotëm mes Elvisit dhe Melisës.

Gjatë takimit Elvisi e pyeti nëse do të kryente marrëdhënie s* ksu ale në takimin e parë dhe vajza dha një përgjigje pozitive. Ajo tha se nëse do ta ndjente e do të ishte mirë me të do ta bënte pasi nuk mund të kufizonte emocionet e ndjenjat.

Biseda gjatë takimit të tyre: Elvisi: Do ishe dakord për seks në takim t parë?

Melisa: Unë jam në mendimin që një jetë kemi, nëse mendohem mirë s‘them ky do të tallet me mua.

Elvisi: Do bëhemi romantik nga ky shiu.

Melisa: Po praaa.

Për'Puthen”/ Melisa zhgënjehet nga fjalët e Elvisit: Je në një listë të grisur… - Top Channel