Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Me zë e figurë publikohet skandali i madh/ Zyrtari i lartë shqiptar u kërkonte vajzave ta bënin me të për t’i marrë në punë: Të bëj drejtoreshë

Ilir Hodaj është zyrtari që ka ngac muar vajzat që i ka marrë në punë për fushatë. Emisioni “Stop” sot në mbrëmje publikoi një kamerë të fshehtë ku do të tregohet se si një zyrtar partiak premton vende pune në kërkim të votës për zgjedhjet në 25 Prill.

Zyrtari i regjistruar, shprehet se aktivistët do të merren në punë pa para, ndërsa ata që janë në punë e do të duan t’i mbajnë vendet e punës, duhet të paguajnë atë dhe zyrtarë të tjerë të partisë.

Por premtimi nuk është vetëm për vende pune, por zyrtari nuk ngurron edhe të ngac mojë se*s ualisht vajzën, që po punon për fushatën dhe kërkon të sistemohet në punë pas 25 Prillit.