Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mbllodhi para për ta shëruar/ Rrëqeth këngëtari Labinot Tahiri, pasi 28-vjeçarja shqiptare dha shpirt nga sëmundja e ligë: Zoti të bëhtë dritë!

Këngëtari dhe humanisti kosovar, Labinot Tahiri, ka reaguar me dhim bje pas lajmit për vd ekjen e Floriana Musliut, vajzën për të cilën vetëm para pak ditësh nisi inic iativën për grumbullimin e mijëra eurove me qëllim të dërgimit të saj për shërim në Turqi.

Labinot Tahiri kërkon ndihmë financiare për shërimin e Floriana Musliut -  Telegrafi

Tahiri ka thënë se edhe pas këtij rasti, do të vazhdojë të punojë dhe kërkojë një spital për leu kemi dhe sëmundje të rënda.

“Ne edhe pas këtij rasti vazhdojmë ta kërkojmë një spital për LEUKEMI dhe semundjet e rënda, edhe pse mjekêt tanë bêjnë shumë përpjekje me i shpëtuar jetêt tona në vendin tonë!”, ka shkruar Tahiri.

Floriana Musliu ka qenë duke vuajtur nga sëmundja e kan ceri t. Reagimi i plotë:

Florina, ne mund të luf tonim me gjithcka në jetë, por me caktimin e Zotit se kur ai vendos të na dêrgojë në botën tjetër , ne nuk mund të lu fto jmë! U zgjuan i madh e i vogël pêr ta shpëtuar shpirtin tënd, por ja që sot shpirti yt do të bëhêt dritë e radhës në një parajsë ku edhe ne një ditë do të jemi me ty!

Vajzë e dashur, shoqe dhe bijë e Milaim Musliut, pushoftë i qetë shpirti yt në botën tjetër. Shoqeve e shokëve , familjes Musliu, mjekëve dhe mbarë atyre qê u munduan të na ndihmojnë, iu shprehi ngushëllimet më të sinqerta për vd ekj en e Floriana Musliut! Ne edhe pas këtij rasti vazhdojmë ta kërkojmë një spital për LEUKEMI dhe semundjet e rënda, edhe pse mjekêt tanë bêjnë shumë përpjekje me i shpëtuar jetêt tona në vendin tonë!

Labi jep lajmin e trishtë, ndërron jetë Floriana Musliu që vuante nga  kanceri