Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Mbase s’do isha këtu ma shpëtoi jetën rripi i sigurimit”/ Argjendi tregon për äksidentin që pësoi

Argjendi i Për’Puthen ka rrëfyer përmes lidhjes me skype në studio momentet e ak sidentit me makinë të ndodhur ditë më parë.

Vajzat i futi në sherr, por Argjendi i“Përputhen qenka i fejuar

Ai ka pasur vetëm lë ndime të vogla, ndërsa theksoi se rripi i sigurimit i shpëtoi jetën.

“Ishte e tmer rshme, makina vetëm për plasej, rripi i sigurimit më shpëtoi jetën, sado që makina përp lasej unë vetëm kisha shtrënguar timonin.

Gjithçka që mu ishte krahu dhe mbrëmë kam pasur dh imbje të shtyllës kurrizore. Ato kanë evituar një tr agjedi, ak sidenti mund të ishte fatal”, tha Argjendi.

Ti tipi”, Argjendi përplaset me Julin - Përputhen, 10 Shtator 2021 - YouTube