Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mbani lotët! Nëna e re arrin të shpëtojë beben e saj po vetë jep shpirt, si ndodhi ngjarja e rëndë

Një nënë e re arriti të shpëtojë vajzën e saj të vogël pasi makina u përfshi nga fl akët.

13 foshnje u braktisën këtë vit në Kosovë - Ekonomia Sot

Për të shpëtuar foshnjën e saj dhe për ta lejuar atë të jetonte, 21-vjeçarja e l idhi atë në sediljen e makinës para se të th yente një dritare dhe ta h idhte larg.

Ed Foglesonger, shefi i zj arrfikëses u mrekullua nga ky h eroizëm i nënës. “Unë mendoj se është instinkt i nënës,” tha ai. Ai shtoi se nuk e kuptonte pse nëna nuk kishte arritur të dilte pas të porsalindurit. Kjo e fundit dha shpirt sepse thithi tym.

Burimi: santeplusmag/ Marrë nga: Gazeta Korrekte

Edhe një foshnje e infektuar me COVID-19 në Koso - Syri Kosova | Lajmi i fundit