Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mbani lotët! Historia e kësaj nëne ta prek shpirtin, pak minuta pasi lindi djalin i dhanë lajmin e zi që djali i madh 11 vjeç ka humbur jetën

Të jesh nënë përshkruhet si gjëja më e bukur në botë, por historia e një nëne nga Anglia ta prek shpirtin.

Gjoni

Pak minuta pasi u bë me djalë, asaj iu dha lajmi i hidhur se djali 11 vjeç kishte humbur jetën. Djali i saj 11 vjeç Josh Osborne humbi jetën në një aks ident rrugor. Vëlla i tij Luca kishte vetëm pak minuta që kishte lindur por Josh nuk e pa dot.

Motra e tij e madhe Demi ishte gjithashtu me të, por ajo mundi të shpëtonte. Lajmin e keq gruas ia dha vajza e saj.

Pikëllimi i nënës kuptohet, ajo nuk mundi as të gëzonte të voglin e saj Luca pasi duhet të organizonte fu ne ralin e djalit të saj më të madh.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Victoria