Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mbani lotët! 17-vjeçarja jep shpirt, pasi lindi djalin/ Gjyshja rrëqeth: Ia çova në krah, ai i buzëqeshi m’u duk dhe ajo dha shpirt

Të bëhesh nënë është dhurata më e bukur e jetës. Ama dhim bja më e madhe është kur një nënë humb jetën dhe nuk mundet të rrisë fëmijën e saj.

Teegan Barnard hu mbi je tën pasi solli në jetë djalin e saj. Ajo ishte vetëm 17 vjeçe. Ajo mundi ta mbante të voglin vetëm për disa minuta në krah.

Gjyshja e tij tregon:
Unë e çova Parkerin e vogël në krahët e nënës së tij dhe m’u duk sikur ai i buzëqeshi. Ky është kujtimi më i bukur që kam nga vajza ime.

Parker lindi i shëndetshëm, por nëna e tij pësoi kompl ikime. Pas lindjes ajo pësoi arre st ka rdiak dhe nuk mundi t’ia dilte. Parker do të rritet nga gjyshja dhe ajo thotë se në këtë mënyrë e ndjen më pak humbjen e vajzës.

  • Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.