Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mban dy gra në shtëpi/ I tregon të gjitha me detaje burri: Në krevat e bëj me të dyja në të njëjtën kohë, çdo mashkull më ka zili dhe do të jetë si mua

Të kesh dy gra është ëndërra e çdo burri. Por një burrë e ka arritur, ai jeton me dy gra.

Me drita ndezur apo me drita fikur? Ky është sekreti i dhomës së gjumit

Ato quhen Nancy, e cila është 30 vjeçe dhe Michelle që është vetëm 20 vjeçe. Ai ka një vajzë me Nancy e cila quhet Maja dhe është dy vjeçe dhe një vajzë me gruan tjetër që quhet Samira dhe dhe është një vjeçe.

Ai thotë se të dyja gratë e duan shumë atë dhe se përherë e bën me të dyja bashkë në krevat. Burri thotë se ata të tre kanë ndërmend të martohen dhe se duan të kenë sa më shumë fëmijë.

Historia e tyre i ka habitur të gjithë, por burri thotë se ka shumë meshkuj që duan të jenë si ai thjesht nuk e pranojnë këtë.

Gjumi me televizorin ndezur mund t'iu shëndoshë, drita dëmton metabolizmin – A2 CNN