Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Mba dorën o Zot! Erërat e forta rrëzojnë çatitë e shtëpive, dyqaneve dhe minarenë e xhamisë

Dë me serioze kanë ndodhur në provincën Ajdin në Turqinë jugperëndimore.

Për pasojë erërat e forta rrë zuan çatitë e shtëpive dhe dyqaneve, ndërsa në të njëjtën kohë rrëzuan majën e një minareje në qytetin Nazili.

Pamjet janë publikuar në rrjetet sociale, ndërsa banorët dëgjohen teksa flasin të frikësuar për atë që po ndodh. Stuhia me reshje të dendura zgjati rreth 15 minuta, duke shkaktuar dë me të shumta.