Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Makinat u bënë copa-copa, 19-vjeçari shqiptar jep shpirt në vend: Ishte djali i vetëm i familjes

Një ngjarje e rën dë ka ndodhur në Kosovë. Për p asojë ka vd ekur i riu G.TAHIRI nga fshati Pogragjë i Gjilanit.

Zëdhënësi i Poli.cisë për Rajonin e Gjilanit, Ismet Hashani ka konfirmuar aksíd entin, duke thënë se vozitësi që ka hu mbur jetën është 19 vjeçar.

A ksidenti ka ndodhur mbrëmë rreth orës 23:00 në fshatin Uglar të Komunës së Gjilanit. Ak síd enti ka ndodhur mes dy veturave, fatk eqësisht njëri nga vozitësit, viti 2000 e ka humbur j etën” ka thënë Hashani. Djali i vetëm i familjes TAHIRI.