Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Makina u kthye përmbys dhe u bë copa, japin shpirt burri dhe dy fëmijët 6 dhe 14 vjeç/ Vetëm gruaja shpëton: Pse ma bëre o Zot?!

Të humbasësh fëmijët është një dh imbje që nuk ka fjalë e përshkruan. Një grua humbi në një ditë dy fëmijët e saj dhe të shoqin.

aksident automobilistik 1

Në Qarkun Donegal në Irlandë, një ak sident ndodhi. Manika i kthye për bys dhe u bë copa. E vetmja që shtëpoi është gruaja. Brenda një dite ajo i dha lamtumirën dy fëmijëve të saj dhe të shoqit.

Fëmijët ishin të moshës 14 dhe 6 vjeç. Tomas 14 vjeç dhe Amelia 6 vjeçe nuk mundën t’u mbijetonin pl ag ëve të marra. E ditur është bërë se ky a ksident ndodhi për shkak të kushteve të këqija të motit.

Geraldine Mullin, nëna 45-vjeçare duhet ta kalojë këtë dhimbje e vetme. Nuk ka fjalë për ta përshkruar se në çfarë gjendje është ajo.

një-nënë-është-shkatërruar-nga-pikëllimi pas-vdekjes-së-burrit-saj-dhe-dy-fëmijëve të saj