Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Makina ‘fluturon’ në ajër nënë e bijë, ato ndodhen në gjendje të r ëndë për jetën/ Oh Zot po përse?

Një ak side nt ka ndodhur në Bulqizë, ku një nënë e fëmijë janë pë rpla sur nga një automjet.

Aksident i rëndë në Tiranë, makina përplas për vdekje 25 vjeçaren -  KosovaPress

Gruaja dhe fëmija janë në gjendje të r ëndë.

Ata priten të transportohen me helikopter drejt kryeqytetit për të marrë tr ajtim mj ekësor më të specializuar

Aksident në Sukth humb jetën një 16 vjeçar, arrestohet shoferi - Exit |  Shpjegon Shqipërinë