Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Makina fluturoi në ajër dhe u kthye përmbys, mrekullia ndodh babai dhe tre fëmijët shpëtojnë/ Ai që i nxorri: Tani them Zoti është

Një aksident i rëndë raportohet të ketë ndodhur në Berlin, kryeqytetin e Gjermanisë. Një makinë është filmuar teksa është përplasur me ndarësen e rrugës ka fluturuar në ajër dhe është kthyer përmbys.

Si raportohet nga ”Bild” në makinë ka qenë babai bashkë me tre fëmijët e vegjël. Pamjet e filmuara janë dra matike.

Vendi ku ka ndodhur ak sidenti u bllo kua për disa orë. Babai dhe tre fëmijët kanë shpëtuar. Nga ekipi i shpëtimit, Marco Robitzsch tha:

Nuk kam parë më parë një gjë të tillë, po ata janë mirë shpëtuan. Tani them Zoti ekziston. I nxorrëm jashtë dhe i nisëm në spital. Ata janë mirë.”

Por se cilat janë shkaqet përse ka ndodhur aksid enti ende nuk dihen.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora.